HVAD VI TILBYDER:

Hos AN Supply Chain Management Consulting tror vi på at alle virksomheder skal have mulighed for at nyde fordelene ved Supply Chain Management. Derfor tilbyder vi at hjælpe jer med at sætte effektive og optimerede processer op.
Vi tilbyder specialbyggede løsninger som vil dække b.la.:

SUPPLY CHAIN PLANNING AND OPTIMIZATION

Vores konsulenter vil arbejde sammen med jeres team og vil bistå med at optimere jeres nuværende processer, og designe nye Supply Chain løsninger som vil passe in i jeres virksomhed og organisation. AN SCM Consulting vil herefter hjælpe jer med at oprette et effektivt logistik netværk, koordinere komplekse in- og udgående logistik og Supply Chain, opsætte en robust Risk Management procedure, strømline jeres operationelle planlægning og maksimere jeres Supply Chains bæredygtighed for at give jer et konkurrencefordel samt sikre at jeres Supply Chain arbejder effektivt fra start til slut.

Kender I til disse almindelige problemstillinger:
– Lageret er for fyldt, men indeholder stadig de forkerte varer
– Der er for mange igangværende akutte ordre
– Leverings- og kundeserviceniveauet er lavere end det burde
– Planlægningcyklussen er for lang
– Ikke-optimalt Cash Flow.
– Operationel ineffektivitet
– Lav kapacitetsudnyttelse

Hvis ja, så kan vi garanteret hjælpe jer!

Ineffektiv Supply Chain planlægningsprocesser resulterer ofte i mange af de ovennævnte problemer, som oftest flere på samme gang. Ved at forbedre måden I planlægger på og optimere jeres daglige Supply Chain processer vil jeres virksomhed fungere som aldrig før!

Supply Chain Management
LOGISTICS CONSULTATION

LOGISTICS CONSULTING

Logistik er et af de fundamentale dele bag en successfuld forretning. Hvis jeres lager- og transportkanaler ikke kommunikerer effektivt vil kunderne og i sidste ende jeres forretning tage skade.

Et effektivt logistiksystem vil forhindre fejl og uregelmæssigheder, øge effektivitet og bæredygtighed, og i sidste ende holde omkostningerne nede og produktiviteten oppe.

Med en konsulentgennemgang fra AN SCM Consulting vil vores vigtigeste mission være at hjælpe jer til at give jeres kunder den bedste service til den laveste pris. Ved at analysere, planlægge og reorganisere jeres logistiknetværk vil vi hjælpe til at sætte nye standarder for transport, lagerstyring og lokationsebestemmelse, som i bedre grad vil matche jeres kunders behov. Dette vil medvirke til at i kan tilbyde jeres kunder mere gennemsigtighed og bedre resultater helevejen igennem jeres leverance fra ordre til levering.

WAREHOUSE AND MANUFACTURING EXCELLENCE

AN SCM Consulting forstår lagerstyring og produktion er essentielle dele af distributionskæden.

Vi ved at, for at holde trit med konstant foranderlige krav i et mere og mere komplekst marked, kræver det at jeres systemer kan levere maksimal kapacitet og produktivitet. Vi vil supportere jeres planlægning i alle mulige aspekter for jeres lagerstyring. Eksempelvis kan nævnes; optimeret layout, optimering af lagerstyring, opbevaringsspecifikationer, materieludvælgelse, IT systemer, automatiseringsmuligheder, og strømlining af processer.

Hos AN SCM Consulting forstår vi at produktion udgør et stort finansiel byrde for virksomheden, som er svær at relokere eller sælge. Derfor vil vi hjælpe med at opsætte fleksible og effektive systemer som kan adapteres til en foranderlig markedsplads. Manufactoring Excellence betyder forbedrede Inventory Turnover Times, højere dækningsbidrag og i sidste ende forbedre afkast i jeres virksomhed.

Vi anvender vores store ekspertise og operationelle erfaring til, at guide jer i balanceforholdet mellem lagerstyring, produktionsoptimering og kundeservice niveaue, således at i kan tilbyde de bedste løsninger til jeres kunder!

BUSINESS PROCESS EXCELLENCE

Lad vores konsulenter optimere jeres forretningsprocesser ved at arbejde sammen med jer og tage et kig på jeres nuværende processer og styringsværktøj. Vi vil hereafter analysere jeres processer, arbejdsgange og informationsflow for at identificere mulige forbedringer, og guide jer igennem valg af tilgængelige værktøjer og metoder til at komme i mål med forbedringer men stadig bibeholde de samme funktionaliteter.

Ved at optimere jere forretningsgange opbebygger i værdifulde aktiver såsom; forbedrede cycle times, kvalitet og omkostningerniveau. Alt dette vil have en signifikant indvirkning på jeres organisations markedsandele og profitabilitet. Vi vil ligeledes assistere jer i at opsætte informationssystemer som passer til jeres virksomheds behov.

ERP SERVICES

Vi har erfaret at når virksomheder vokser, vil der som regel altid være behov for ekstra back-office funktionalitet. Enterprise Resource Planning (ERP) er et modulært system software som er uvurdærligt i forhold til strømlining og automatisering af processer og aktiviteter i samtlige afdelinger og produktionsenheder.

ERP softwaret giver virksomheder den teknologiske ballast der har behov for for at kunne køre effektiv back-office support som vil intensivere og styrke planlægning, udførelse og ledelse.

AN SCM Consulting tilbyder ERP softwaresystemimplementering med fokus på E-conomic/Reviso softwarerne. Vi tilbyder fuldkommen implementering helt fra vugge til projekt sign-off.

Vi tror nemlig ikke på at det er fordelagtigt at anvende Excel til alt i virksomheden. I særdeleshed ikke når virksomheden er i vækst. Her vil stort set samtlige virkomheder kunne drage betragtelig fordel ved at anvende, et simpelt og pålideligt produkt tilbudt af Visma, E-conomic. Det er derfor vi er specialiseret i implementeringen heraf.
Vi tilbyder selvfølgelig også trænings-, adviserings-, design-, integrations-, implementerings- og vedligeholdelsesservices henover alle dele af softwarerne E-conomic og Revis

ISO SERVICES

Hos AN SCM Consulting ønsker vi at hjælpe dig til at skabe værdi til jeres forretning ved at implementere en ISO 9001 Quality Management System (QMS), så jeres virksomhed kan operere med globale standarder i jeres virksomhedområde.

ISO 9001 er den international standard for QMS systemer. Hvis jeres organisation leder efter en god investering med hurtigt tilbagebetalingstid og god forrentning, så vil en implementering af ISO 9001 QMS være en oplagt mulighed.

ISO 9001 QMS vil hjæpe med at optimere og forbedre produktiviteten, processer, reducere spild, øge profitabilitet og få jer til at differentiere jer fra konkurrenter. ISO 9001 QMS systemet passer til alle organisationer I virksomheder, produktionen, service, distributionen og alle andre i alle størrelser.
Hvis i mangler interne ressourcer til en ISO certificerings process, både specifikt I Supply Chain, men også generelt udover hele virksomheden, så vælg AN SCM Consulting som jeres erfarne partner i ISO 9001 implementering. Vi vil hjælpe jer hele vejen igennem processen og hjælpe jer med vedligholde af systemet, om nødvendigt.