Med mange års industry erfaring, både nationalt og internationalt, vil vi hos AN Supply Chain Management Consulting forstå værdien af Supply Chain Management og hvad dette kan gøre for jeres virksomhed. Vi arbejder til dagligt med store og små virksomheder henover hele EMEA regionen, med at optimere og strømline processer. Derfor vil vi være i stand til, at hjælpe jeres virksomhed med effektivisering, blive mere produktive, forbedre jeres muligheder for at adaptere til nye udforinger og blive mere bæredygtige.

Ved at tilbyde implementering og vedligeholdelse af ISO 9001 Quality Management Systems, kan AN SCM Consulting hjælpe jer med at udnytte fordelene ved Supply Chain Management, så i kan få styr på processer og forretningsgange.

Vores erfarne konsulenter er specialister i Supply Chain Management og vil arbejde tæt sammen med jeres organisation for at kunne vurdere virksomhedens for forretnings-, design- og implementeringsbehov og give den nødvendige support jeres virksomhed har for at systemerne virker optimalt.

1a1

Sławomir Niewiadomski

ISO Services Konsulent

Slawomir er specialist i management systemer i henhold til ISO series standarderne.

Med 25 års erfaring, har Slawomir enorm viden om design, implementering og supervision af management systemer i produktion, service og offentlig administration. Han har forvaltet et stort portfølje af succesfulde projekter anerkendt af international organisation som certificerer management systemer som for eksempel; DEKRA, DNV og PCBC (Polish Centre for Testing and Certification)

Slawormir er specialiseret i integration af eksisterende ISO 9001 Quality Compliant Management Systems (QCMS) og med ISO 27001 Compliant Information Security Management Systems. Heri ligger bl.a. også elementer af Information Assets Risk Management, auditering af integrerede management systems, analyse og optimering af produktion service og administrative processer.

Med over 10 års industri erfaring har Artur arbejdet med forskellige virksomheder bl.a. indenfor jernbane- og vejtransport, paneuropæisk logistikføring, lagerstyring og lagerprocesser, vareflow management, process optimering og kvalitetskontrol.

Siden 2015 har Artur arbejdet som Supply Chain Manager henover hele EMEA (Europe, Mellemøsten og Afrika) og Sydamerika, Asien og New Zealand. Hans brede vifte af international erfaring er desuden blevet styrket af samarbejde med adskillige store danske virksomheder, såsom Danfoss og Vestas bland andre. Arturs brede erfaring giver ham mulighed for at forstå komplekse behov for små såvel som store SME og veletablerede virksomheder. Hans analytiske færdigheder gør ham i stand til at vælge de bedste løsninger og specialbygge dem så de passer til hans kunders behov.

Artur er specialiseret i process optimation og implementering, kontrol og ledelse af Supply Chain processer på alle niveauer – helt fra operationelle til strategiske aktiviteter – såvel som forskellige typer af ERP systemer (Med hovedfokus på E-conomic og Reviso), viden om CRM systemer og konsulentvirke i optimering af logistik omkostninger.

Artur har en BsC i Logistik og en MsC i Business Management, begge fra et anerkendt Universitet i Polen.

artur

Artur Niewiadomski

Founder, Supply Chain Management Consultant

Lad vores yderst erfarne konsulenter hjælpe med at optimere jeres Supply Chain Processer ved at kontakte os i dag. Så tager vi en snak om muligheder, og eller spørgsmål til vores ekspertise i logistik og produktion. Med over 25 års international erfaring er vi et oplagt valg, når i har brug for et kig på jeres processer.

Venlige hilsner,
AN SCM Consulting.