Erfarne konsulenter

Opbygge forretningen, af dine drømme uden at begå unødvendige fejl.

NAVIGATING THE FUTURE

Det er essentielt for en virksomhed konstant at udvikle sig.

En effektiv Supply Chain er kritisk for at kunne være og vedblive med at være konkurrencedygtig i sin industri. Vi ved at alle opgaver er forskellige og derfor tilbyder vi fleksible løsninger og mulighed for at justere leverancen til præcis jeres arbejdsmiljø og -process.

AN SCM Consulting arbejder sammen med jer om at løse en opgave og om at skabe high-performance Supply Chain løsninger. Med vores mangeårige erfaring, forstår vi at alle opgaver er forskellige. Dette er både udfordrene og lærerigt, både for jer og for os. Når man hyrer AN SCM Consulting får man løsninger som er gennembearbejdet og verificeret af et utal af forskellige parter. Man får således, med os, del i en erfaring med at opbygge Supply Chain processer effektivt i omskiftelige markeder opbygget ved hjælp af et mange stake-holders.

Vi hjælper med at modernisere jeres Supply Chain mens i reducerer operationelle omkostninger, så i kan opnå øget løsningshastigheder og fleksibilitet i forhold til nye udfordringer og muligheder uden risiko for at miste uvurderlig tid med jeres løbende virksomhed.

SUPPLY CHAIN MANAGEMENT

NØGLEFUNKTIONER

i Supply Chain Management som vil få give jeres virksomhed en konkurrencefordel

Supply Chain Management vil revolutionere jeres lagerstyring ved at forbedre tracking og håndtering af jeres produktions input, såsom råmaterialer og komponenter, reservedele, færdigvarer og meget mere. Ved at finpudse jeres Inventory Management processer, vil det være muligt at spare på spild, overproduktion og dyre unødvendige opbevaringsløsninger, hvilket vil betyde mere plads og flere penge til at sikre jeres virksomheds fremtidige vækst.

Som oftest er det muligt at strømline sine indkøbsprocesser henover hele leverandørnetværket ved hjælp af Supply Chain software. Sourcing, indkøb og debitorstyring behøver ikke optage værdifulde ressourcer og tid, som når det bliver gjort manuelt. Disse kan blive automatiseret så jeres virksomhed kan fokusere på at opbygge stærkere relationer til leverandører, analysere jeres og leverandørernes præstationer, give jer en bedre position i forhold til forhandling med leverandører og kunder, samt give jer bedre udgangspunkt til at vurdere rabatter og priser på fremtidige ordrer.
Effektiv og pålidelig logistik er vitalt for at kunne køre en succesfuld forretning. I takt med at jeres virksomhed ekspanderer, vil jeres Supply Chain stige i kompleksitet- og koordinationsbehov. Præcis og rettidig kommunikation mellem lagerhaller og transportationsfaciliteter er essentielle for at jeres virksomhed kan køre uden gnidninger. Supply Chain software sørger for netop at overskueliggøre samspillet herimellem og bevirker derfor at i vil være i stand til at tilbyde jeres kunder hurtigere levering og en mere gennemsigtig lagerføring og distribution. Uagtet hvor store og komplicerede ordrene end måtte være at håndtere.

Ved at opgradere jeres forecasting og planlægning med Supply Chain Management, vil jeres virksomhed være bedre i stand til at korrekt vurdere markedets efterspørgsel, og herfra overskueliggøre jeres planlægning af indkøb og produktion, således at i er i stand til at møde jeres kunders behov effektivt. Det vil ligeledes mindske mængden af dyre fejl såsom; for store indkøb af råmaterialer, overproduktion, unødvendige opbevaring/lagerføring, behovet for at sælge overkapacitet med store rabatter.

Supply Chain software hjælper jeres virksomhed, med at holde styr på jeres reklamationerm ved at strømline jeres processer for at vurdere og håndtere ødelagte eller fejlbehæftede produkter fra leverandører og til kunder. Det automatiserer jeres fordringsprocess så i effektivt kan kommunikere med leverandører, distributører og hvis nødvendigt med forsikringsselskab.
+
projects completed
+
countries worked in
+
client base
+
years of international experience

What Clients Say

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Mauris consequat non ex quis consectetur. Aliquam iaculis dolor erat, ut ornare dui vulputate nec cras.

John Doe
Web Developer

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Mauris consequat non ex quis consectetur. Aliquam iaculis dolor erat, ut ornare dui vulputate nec cras.

John Doe
Web Developer

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Mauris consequat non ex quis consectetur. Aliquam iaculis dolor erat, ut ornare dui vulputate nec cras.

John Doe
Web Developer

HVORFOR VÆLGE OS?

icon1

International Erfaring

Med over 10 års international erfaring, hvilket spænder over samarbejde med 15+ lande verden over, har vores konsulenter et alsidigt mindsset, og kapacitererne til at analysere problemer fra mange forskellige perspektiver, med henblik på, at finde skræddersyede løsninger til vores klienter.

ic2

Overkommelig prisstruktur og garanti på vores services

At optimere sine Supply Chain processer bør ikke koste alverden. Hos AN SCM Consulting tror vi på at alle organisationer, store som små, som er fast besluttet på at arbejde med best-in-class løsninger, fortjener det bedste til en overkommelig pris. Lad vores konsulenter viser jer, hvordan vi kan forbedre, ikke bare jeres organisatoriske processer, men også jeres bundlinje.

ic3

Professionelle arbejdsgange

Vi tror på at alle problemer er unikke og derfor behøver detaljerede analyser, inden man kan tager beslutninger om, at ændre på sine Supply Chain processer. Vores konsulenter varetager alle kunder med den samme indstilling og professionalisme, fordi vi mener, at alle virksomheder har lov til, at drage fordel af de bedste og mest effektive Supply Chain løsninger.

FORBEDR JERES FORRETNING

Tøv ikke med at kontakte en af vores erfarne konsulenter, vi vil gerne hjælpe jer med alle vores områdeekspertiser, som eksempelvis; Supply Chain and Logistics Operation og Distribution Network Strategy
  • UNØDVENDIGE OMKOSTNINGER
  • STRØMLIN JERES DRIFT OG PROCESSER
  • JERES VIRKSOMHED TIL AT BLIVE MERE KONKURRENCEDYGTIG
  • OPBYG EN BÆREDYGTIG FORRETNING SOM JERES KUNDER KAN STOLE PÅ

Contact us today

Fill out the form below and stay in touch with our specialists.

TRIN 1 Hvad du vil spørge om?

TRIN 2 Kontaktoplysninger

TOP

SUPPLY CHAIN PLANNING AND OPTIMIZATION

Hos AN SCM Consulting kan vi hjælpe jer, med at forbedre jeres Supply Chain fra start til slut, ved at optimere jeres processer. Vi sørger for at der bliver etableret et effektivt netværk af logistik parnere, koordinerer ud- og indgående logistik, optimerer Supply Chain eksekvering, opstiller robust Risk Management procedurer, strømliner den operationelle planlægning og sørger for at jeres Supply Chain bliver mere bæredygtig, alt sammen for at give jer en konkurrencefordel.

Bland nogle af danske virksomheders største udfordringer er disse specifikke problemstillinger:

- Ineffektiv lagerstyring resulterer i for store og forkerte lagre
- Der er for mange akutte udestående ordre
- Leverings- og Customer Service KPI’er er utilfredsstillende
- Planlægningscyklussen er for lang
- Grundet dårlig lagerstyring og ikke-optimal Supply Chain Management, er for mange penge bundet i virksomhedens lagre og udeståender
- Ineffektive processer som skader og skaber konflikt operationelt i virksomheden
- Lav kapacitetsydelse

Inefficient supply chain planning processes may result in several of the above problems arising together. By improving your planning methods and refining your supply chain operations your company can run efficiently and with maximum effect!

readmore

LOGISTICS CONSULTING

Et effektivt logistiksystem vil være i stand til at forebygge fejl, øge effektiviteten, gøre virksomheden mere bæredygtig, øge mulighederne for brug af jeres kapacitet, og sidst, men ikke mindst, holde omkostningerne nede.

En gennemgang af jeres forretning af AN SCM Logsitics Consulting, vil give jer de bedste resultater til den lavest mulige pris, ved solid planlægning og reorganisering af jeres logistik netværk. Dette indebærer bl.a. at opsætte nogle strategier for transport, lager- lokationsstyring, og en ensretning mod jeres kunders behov.

Vi arbejder dagligt med vores kunder mod at etablere et effektivt og forbedret logistik netværk.

readmore

WAREHOUSE AND MANUFACTURING EXCELLENCE

Hos AN SCM Consulting forstår vi at for at lagerhaller skal fungerer optimalt er der behov for en holistisk indsats. Derfor er vi i stand til at supportere jeres produktion og lagerhal fra alle vinkler og med alle aspekter. Foreksempel; udformning, valg af udstyr, IT systemer, automatiserings muligheder og strømlining af processer.

Vi ved at produktion udgør en stor del af jeres finansielle resultater og ønsker derfor at hjælpe med at sætte nogle fleksible og effektive systemer op, som kan tilpasses et krævende og foranderligt marked.

Til at hjælpe jer, bruger vi vores store ekspertise og brede operationelle erfaring til at balancere jeres lagerstyring, produktionsefficiens og customer service således at i vil være i stand til at tilbyde jeres kunder det bedste produkt!

readmore

BUSINESS PROCESS EXCELLENCE

Ved at bruge AN SCM Consulting, vil du kunne gøre brug af vores store erfaring og viden inden for Supply Chain management. Vores konsulenter vil arbejder ihærdigt med dig og dit team, på at analysere jeres nuværende work streams og informationsflows, for derved at identificere mulige forbedringer. Ved at lære jeres forretning og jeres nuværende position, vil vi kunne guide jer til de bedste tilgængelige redskaber og metoder, for derved at forbedre og optimere jeres virksomheds forretningsprocesser i samspil med jeres forretnings- og organisationsstrategi.

Ved at optimere jeres forretningsprocesser, opbygger i værdifulde og konkurrencedygtige vidensaktiver som kan omsættes til større markedsandele og højere rentabilitet. Vi kan ligeledes bistå jer i at ensrette og opsætte de rigtige informationssystemer og den korrekte organisering til fremadrettet virksomhed.

readmore

ERP SERVICES

Enterprise resource planning (ERP) software giver virksomheder den teknologiske balast som er nødvendig for back office support og forbedret planlægning, udførelse og ledelse.

AN SCM Consulting tilbyder ERP software systemimplementering med hovedfokus på E-conomic/Reviso systemerne. Vi hjælper helt fra planlægning/due dilligence til sign-off på det endelige projekt.

Hos os mener vi ikke det er muligt at håndtere en virksomhed udelukkende i Excel, i særdeleshed ikke en voksende virksomhed, af en størrelse på mere end 5 ansatte.

a de fleste virksomheder ofte kommer fra et Excel udgangspunkt, har vi valgt at arbejde med det mest simple, intuitive men stadig kraftfulde ERP system som er udviklet af Visma, E-conomic.

Vi tilbyder træning, advisering, design, integration og implementering af alle moduler som findes i E-conomic/Reviso, og assisterer selvfølgelig med vedligeholdelse og support.

readmore

ISO SERVICES

Har jeres virksomhed brug for en ISO 9001 certificering? Så er i kommet til det rette sted.

ISO 9001 er den internationale standard for Quality Management Systems (QMS). Hvis jeres organisation leder efter en investering med godt afkast, så er en implementering af et ISO 9001 QMS værd at overveje.

ISO 9001 Quality Management System hjælper til at optimere/forbedre produktiviteten, jeres processer, reducering af spild og i sidste ende jeres rentabilitet og konkurrenceevne. ISO 9001 QMS passer til alle virksomhedes afdelinger, eksempelvis; produktionen, kundeservice, distribution og alle andre afdelinger og fra alle udgangspunkter.

Hvis i mangler personnel til at varetage ISO certificeringsprocessen, både i forhold til Supply Chain, men ligeledes i alle andre grene af virksomheden, så vælg AN SCM Consulting som jeres erfarne ISO 9001 partner. Vi vil hjælpe jer med alle aspekter, såsom implementering og vedligeholdelse af jeres nye QMS system.

readmore